Livet utanför fönstret

Sitter i skolan. Borde vara duktig och göra mina uppgifter. Så mycker att göra nu dem sista veckorna. Sen slipper jag detta skitet. För då har "JAG TAGIT STUDENTEN"!!!!

Men istället sitter jag här skriver här. I öronen sjunger Melissa Horn vacker för mig. Ute skiner solen, och marken är täckt med snö. Mitt vinterlandskap när det är som bäst. Annars ogillar jag vintern ganska starkt, så sjukt jobbigt med kylan. Men dagar som dessa kan man inte göra annat än att faktiskt älska vinter. 
Tror det blir en promenad ute i det härliga vädret innan jag smiter hem till Karro och Dante(hennes söta hund) för en myskväll. Vi har varit ifrån varandra i drygt en vecka nu, vilket känns jobbigt. Som vanligt när vi är ifrån varandra för länge, saknar jag henne, men ikväll så får vi kramas ordentligt;)

Hoppas solen skiner där du är...

Yasmine


  

Första inlägget i min andra blogg

Då har man startat en ny blogg. Lämnar den gamla bakom mig! Kände inte för att efter nästan ett år komma tillbaka och börja skriva i den. Känns som att den tillhörde den gamla Yasmine...
Så mycket har hänt under denna tiden som jag har haft mitt blogg uppehåll, vilket gjorde att det kändes svårt att bara börja skriva som att tiden bara har stått stilla. Nä, den gamla bloggen får förbli i det förflutan och den nya i nuet. Jag är allt för att leva i nuet. Eller åtminstånde strävar jag efter att leva i nuet så mycket det bara går:P

Nu ska jag inte skriva mer för idag, sängen kallar och jag vill bara krypa upp i ena hörent av sängen och bädda in mig själv i täcket som en liden fjäril i sin kongkong. Mys!

Sov gott världen!

Yasmine

RSS 2.0