Torsdag

Igår mådde jag bra, idag skit. Min svullnad vägrar ge med sig och över natten blev den värre. Orsaken tror jag beror på min och Emmas raska promenad igår. Vet om att jag inte får överanstränga mig men det är inte lätt. Älskar att vara ute och att träna. Det är livet. Man mår så bra av att motionera!!

MEn nu har jag bestämt mig för att försöka röra mig mindre för att se om svullnaden lägger sig en aning, så att att jag kan gå ner i vikt. Mina kilon är allt för många för min längd. 10 kilo mindre är önskvärt!!

Annars har dagen varit helt okej. Jobbet var kul men vet fortfarande inte om jag verkligen gillar det till hundra procent. Tjejerna i butiken är trevliga och min chef är så underbar och duktig, men jag är inte allt förtjust i själva butiksyrket. Man måste alltid vara på topp och uppklädd till max. And thats not me style. Jag gillar att gå i träningsbyxor med håret i en slarvig knut. Men med yrket kommer krav. Krav som jag inte vet om jag orkar med att känna varje dag. Men jag måste ge det några chanser till innan jag dömmer ut det :) 

Ikväll ska jag se andra delfinalen inför Eurovision på lördag. Gooooooo Loreen!!!!

Älskar livet!

Idag hade jag min första dag på det nya jobbet och det var skit kul. Oroat mig helt i onödan!!
Tror min tid på Parelle kommer vara mycket givande för min "framtida" karriär inom sminkbranschen. Om jag nu vill jobba med detta det vill säga :P Är så sjukt velig. Vill ju egentligen sjunga dagarna till ända men vet hur svårt det är och krävande. Men om det inte är möjligt så trivs jag förtillfället med det jag gör. Dock sjukt mycket jag måste sätta mig in i och lära mig. Hyllorna är Fyllda med alla dessa olika produkter som jag förväntas kunna. Men det får ta den tiden det tar och istället för att oroa mig så ska jag försöka ha kul!!

Fan så bra saker och ting har blivit sedan jag flyttade upp till Kalmar. Mina vänner här är underbara, jag är nära min familj och ny utbildning. Kan bara inte bli bättre. Just idag mår jag toppen och känner att jag Älskar livet!!  
Snart ska jag möta upp Emma för en promenad i det sjukt härliga vädret. Ut och NJUTA!! Snart är sommaren här...!!


Har ni skaffat häst?

Idag när mamma och jag var och handlade frågade killen i kassan om vi skaffat häst? HAHHAHA!!!! (eller inte)
Anledningen till detta är ju då att jag äter morötter som en Häst. Känns som att det växer morötter ur öronen på mig. Magen min står ut åt alla håll och kanter. Jag skämms över hur tjock jag faktiskt är. Och kroppen min är så ur form. Det hänger skin lite här och var samt att svullnaden vägrar ge med sig. Vill våga äta protein och gåååå mindre om dagarna men jag vågar inte. Jag bara vill promenera mer och mer.

Jag skämms över ytterligare en sak och det är att jag hetsåt 5 mandelspån. Inte bra alls. Jag borde skämmas och det gör jag. Ber till Gudarna att jag inte går upp i vikt av detta nu. Usch, nu vill jag bara kasta mig över toaletten och kräka...

God Natt!

RSS 2.0