Kalmar imorgon

Det har blivit dags för mig att åka till familjen i Kalmar. Jag ska äntligen få komma hem!!
Den senaste tiden har varit jobbig. JAg känner mig svagare och svagare för varje dag som går. Då menar jag psykiskt. Jag har verken viljan eller orken att kämpa. Inser mer och mer hur mycket jag faktiskt trivs med mina kostvanor. Jag tycker inte om mat, har ingen längtan efter mat eller undran om hur olika livsmedel smakar. Nu mer har jag svårt att få i mig vatten. Blir inget dricka innan klockan 17.00 om dagarna. En aningen jobbigt måste jag säga men Han är sträng. Strängare än vanligt på den frågan. Varför vet jag inte?! Men för att undvika ångest och panik lyssnar jag på hans regler.
 
Matmässigt är det jobbigt ikväll. Har varit en dålig flicka ikväll. Åt en riskaka. Något som inte tillhör min dagliga kost. Ångesten nu är enorm. Känslan av att vilja skada mig själv just nu är STOR, men ska göra allt i min makt för att undvika det. Har fortfarande smärtor i ryggen från senaste gången.
Åååhh låt mig någon gång bli fri från denna ständiga ångest. Önskar jag ALDRIG hade ätit riskakan :(

Annars idag började jag i gruppterapi med KBT och mindefullness. Inget jag kände passade mig alls. En kvinna bröt totalt ihop, började gråta och drabbades av panik. Andra kom med negativa tankar och åsikter. I sånna tillfällen tar jag på mig rollen som teraput nästan, och ansvaret att uppmuntra och stötta dem andra deltagande. Mår så enormt dåligt av att se andra männsikor må dåligt. Vill hjälpa och stötta men orken finns helt enkelt inte där idag. KAn ju inte hjälp mig själv. Kände att jag var totalt utmattad när jag gick där ifrån, rent av nedstämd. Men ska ge det en chans till. Har jag samma känsla som idag går jag inte tillbaka dit igen.
Vill vistas i en posistiv miljö, sen kände jag att jag nog inte var redo för själva mindefullnesset eller vad det nu heter :P

Aja, nu måste jag packa lite till imorgon. Åker halv tio redan. När jag kommer hem vet jag icke, men vet att det inte kommer bli mycket bloggande den närmsta tiden. Mami har verken data eller internet så måste i så fall ta mig till Nicke eller biblan vilket jag kanske inte alltid orkar. Ni får ta hand om er... :D

Kram Yasmine

Rastlös

Varje dag sitter jag och försöker få ihop ett inlägg om hur allt gå, hur jag mår och om framtiden. Men orden kommer inte fram. Jag har varit så fruktansvärt trött dem senastte dagarna. Men ändå kan jag inte sova. Som i natt kan jag inte somnat förens efter femtiden, kollade klockan 04.55...haha
Sen väcktes jag av att jag fick sms, allt för tidigt. Min dag består av 19 vakentimmar och det har börjat ta ut sin rätt. Kroppen, rörelserna och tankarna kommuniserar inte längre med varandra. Känner mig ofta yr och okoncentrerad. Kan inte fokusera på en sak, utan springer runder och ska försöka göra tusen saker samtidigt. Sjukt frustrerande!! Är annars en väldigt ordningsam person, men nu känner jag att jag inte har koll på nått. Vilket är en hemsk känsla. 

Måste försöka komma ifatt med sömnen. Som tur är ska jag åka till Kalmar nästa onsdag och hälsa på familjen ett tag. Känns som att det är Exakt vad jag behöver. Trygghet och en liten paus från vardagen här i Helsingborg. Hur länge jag stannar vet jag inte, utan tar det som det kommer. Vilket också känns skönt, jag har inget att stressa hem till, utan vill jag stanna en vecka, två veckor gör jag det.:) Mega härligt! 

Idag är en dag som allt känns allmänt tradigt. Kroppen är helt slut men jag är rastlös. Har varit ute på min dagliga lång- morgon- pomenad, nu tvättar jag och tänkte åka ut till väla och strosa lite i affärer. Inte direkt det jag har lust med, men känner att jag måste göra nått idag. Man får ju underhålla sig själv så bra det bara går nu om dagarna när man är sjukskriven :) Kan ju hoppas jag hittar nått roligt att spendera min förmögenhet på :P 

Hörs kanske senare. Önskar er alla en bra dag!
 


HATAR HELSINGBORG

Hatar att vara tillbaka i Helsingborg igen. Alla känslor kommer tillbaka. Vill bara åka härifrån med detsamma. Orkar inte vara här. Så trött på stan. Alla minnen. Mina daliga rutiner. Ensamheten. Mig själv.
Som tur är åker jag till svalöv på fredagkväll. Sen ska jag vara där över helgen.  

Jag tänkte mer säga att jag är hemma igen. Kan berätta mer om min tid nere hos Jeanette imorgon, när jag är lite piggare. Treclig kväll alla :)

RSS 2.0