Kuddkrig

Solen skiner vackert idag, men ute är det så kallt. Vill bara krypa ner i min sängen och gömma mig bland kuddarna!! Men iställlet så tvättar jag, har så mycket skittvätt att jag tvättat sen 08.00 i morse, och hoppas på att jag hinner bli klar till kl 16.00. För då ska nr 14 tvätta:P 

Tänkte tipsa lite om några fina kuddar jag sett. Dessa hade jag lätt velat gosa med i natt, med mina nytvättade lakan;) Sweet!!
Snyggast blir det helt klart om man blandar storlekar, färger, material och former!

Nä, nu är det dags att dra ner en vända till tvättstugan...

                                    
  1.
2.
                                                       
3
.BOUR BON pillow
4.Blanche

1. Kudde Lilja 179kr 2.Haute Couture 169 kr, båda finns att köpa hos ahlens.se 3. BOUR BON pillow 379 kr, indiska 4. Blanche rullkudde 299 kr, hos Mio.  

Newstart

Den sista december får jag nycklarna till min nya lägenhet och lämnar över dem gamla till Helen :D Ser sjukt mycket fram emot en nystart!! Och min insperation är på topp. Ligger i sängen varje kväll och planerar hur jag ska inreda mitt nya crib. Det roliga är att jag faktikst inte har sett lägenheten "live", utan bara på bild... Spänannde men samtidigt SKRÄMMANDE!! Får bara hoppas på att jag kommer trivas.
Har i alla fall bestämt mig för att köpa mig en ny säng, och inte vilken typ av säng som helst utan en himmelsäng. Tycker dem är så fina, romantiska och lite små dramatiska... And that´s just the way I am ;)

t_9


Like a candle in the wind




Vaken

Ligger sömnlös och väntar på att klockan ska ringa. Kan bara inte sova. Tankarna flyger omkring i huvudet på mig. Tänker på livet. Mitt förflutna. Mitt nu. Min framtid. Varför är framtiden så skrämmande? Varför lever man så lätt kvar i det förflutna, fast att dem flesta minnen jag har från då till stor del är jobbiga minnen. Självplågeri? Men jag försöker se nuet. Jag försöker njuta. Jag försöker leva vidare. Känner en enorm känsla va lättnad i bröstet. Jag har gjort mitt psykologiprov, och jag känner mig stolt över min prestation:) Nu har jag bara ett prov kvar, sen har jag tagit studenten! Några år senare än tänkt, men vad spelar det för roll? Trodde aldrig jag skulle få ta min student! Jag är glad. :D Nu väntar jag. Jag väntar på att framtiden ska ta mig med stormsteg. Jag väntar på att den ska visa mig något nytt. Nått jag aldrig sett eller känt förr. Men jag önskar jag kunna längta dit, utan denna ständiga känsla av rädsla. Tänk så blir den inte som jag önskar? Vad gör jag då?

Yasmine

Kaffe tack!!

Gud vad jag är trött. Har varit uppe till halv tre och pluggat varje natt i denna veckan. Är så trött att jag kan gråta för ingenting. Såg en katt på vägen hem som såg så frösen och ensam ut, vad händer?
Jo, jag börjar gråta. Så jävla löjligt asså, men jag bara viste att det hade varit jag om jag vore katt. Utan tveckan, för det är jag idag, fast som människa då. Känner mig frösen och ensam. Har inte tid att träffa mina vänner känns det som. Eller tid skulle jag kanske haft, men skolan gör att jag inte har samvete att hitta på nått kul. För jag måste ju Plugga :/

Fy så tradigt det är. Hatar skolan mer än nått annat! Men jag är jävligt glad över att det snart är över!!
Visst, ikväll kommer det inte bli några undantag. Jag kommer plugga så länge jag kan hålla mig vaken. Prov imorgon i psykologi, men jag vet ju att om drygt en vecka är detta skitet över.
Men tänker på min Älskade Barro Karro som har ett helt halvår kvar i skolan. Och denna bruden pluggar inte bara heltid utan jobbar som ett djur också!! Du är fan grym bruden...

Nä, då var det dags att dyka ner i bokensvärld igen...  


Yasmine


Vin och glögg

Så sjukt duktig jag har varit idag och igår. Satt uppe och pluggade till halv tre igår natt, sen gick jag upp vid halv nio och pluggat tills nu! Men ändå känner jag att jag inte kommit nånstans :p Aja, det löser sig.
Nu blir det i alla fall inget mer pluggande för ikväll. Utan på schemat står det att jag ska hem till Steffi för en efterlängtad vin och glögg med tjejerna. Härligt!!
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen innan jag beger mer ner mot steffis Crib :)

Hoppas ni får en fin kväll...

Kramar!

Fredagsmys med mig själv...

Härliga fredag, Änligen är du här. Som jag längat!! Nu ska jag försöka hålla lite helg.
Men har så mycket att plugga, så det kommer bli svårt att koppla av. Sen ska jag jobba på söndag. Kul, men har mycket att fixa inför söndagens jobbepass så jag vet inte hur jag ska hinna med allt:p Men det måste fixas, så det är bara till att tänka positivt och gör det som behövs göras.
Men det är inte söndag ikväll, så jag ska försöka att inte tänka på det. Utan njuta av kvällen jag har framför mig. Den hade jag tänkt tillbringa i sällskap med mig själv, mina böcker och min data.
Kanske släpper plugget lite och kollar till hur det går för Jay i Idol.
Har inte följt idol nått speciellt om jag ska vara helt ärligt (gillar bara att se uttagningarna), men då Jay är med och äger Idol kan man ju inte gör annat än att smyg titta lite då och då, när ändå tv är på!! :)

Hoppas ni får en fin kväll, ha det gott...

Yasmine

30 dagar kvar

Godmorgon världen!! Solen skiner in genom mina fönster. Idag känns livet bara allmänt härligt. Vet igentligen inte varför, ingen skillnad i mitt liv mot igår. Men tänker inte analysera över det heller. Utan bara njuta.
Ska snart bege mig till skolan för lite filosofi. Har prov på fredag i just filosofi. Och för att vara helt ärlig har jag inte pluggat ett Skit inför det och vet inte om jag kommer palla göra det heller. Jag känner mer att det får gå som det går ;) Manian Manian...
Inte lik mig att tänka så här, brukar vara dem som stäva efter det bästa betyget. Och pluggar tills jag gråter av trötthet, always and always. Men nu känner jag att energin inte finns där och att livet har så mycket roligare saker att erbjuda mig...haha Så skönt att tänka och känna så här, livet blir så mycket lättare!

En sak till innan jag ska göra mig i ordning, nu är äntligen allt betalt och klart. NYÅR here we come!!
Och det mest fantastiska är att Trion kommer vara samlade med ett annat helt underbart gäng tjejer och killar. Kan inget annat än att känna glädje och längtan.
Nu ska man bara hitta den rätta blåsan. Inte det lättaste alltid, men ett roligt uppdrag:D

Ha en nice dag...

Yasmine!

RSS 2.0